ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30 26610 38849

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Έκθεση ζωγραφικής Θανάση Λάλα

Σπύρος Κλαδάς: «Η έκθεση του γνωστού εικαστικού και δημοσιογράφου Θανάση Λάλα στην Κέρκυρα, σηματοδοτεί την προσπάθειά μας, να επαναφέρουμε το νησί μας, στο κέντρο των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών εξελίξεων».

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, του γνωστού εικαστικού και δημοσιογράφου, Θανάση Λάλα, την οποία συνδιοργανώνει με την ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Σπύρος Κλαδάς κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη σημασία της διοργάνωσης της συγκεκριμένης έκθεσης στην Κέρκυρα, αφού πρόκειται για έκθεση που έχει ήδη παρουσιαστεί στο εξωτερικό και στην Αμερική με μεγάλη επιτυχία.

Όπως τόνισε πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού περιεχομένου, που ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν σχεδιάσει προκειμένου η Κέρκυρα να αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος, όλο το χρόνο και να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων σε αυτούς τους τομείς.

Ο Θανάσης Λάλας καθήλωσε με την απλότητα του λόγου του το κοινό και αναφέρθηκε στην αξία της τέχνης, στην ανάγκη να εξακολουθήσουν οι άνθρωποι να ονειρεύονται και τελικά να ζουν και να δραπετεύουν, όπως όταν «συζητώντας σε ένα δωμάτιο του νου, το φαινόμενο της ανοιχτής θαλάσσης» που είναι και ο τίτλος της έκθεσης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε εκπρόσωπος της Υπουργού Πολιτισμού κας. Λ. Μενδώνη αφού η ίδια εκτάκτως, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό κατά την επίσκεψή του στα Χανιά.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος των Καθολικών κ. Αλτουβάς, η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας κ. Μ. Υδραίου, η Αντιπερειφερειάρχης κ. Μ. Ανδριώτη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Κ. Κέρκυρας κ. Μεταλληνός, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ. Κοντός, ο Πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας κ. Βούλγαρης, ο Πρόεδρος της Πινακοθήκης κ. Μωραίτης κ.α.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο The Attic Gallery Ριζοσπαστών Βουλευτών 1, και θα διαρκέσει μέχρι και 30 Απριλίου 2022.

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της Έκθεσης

You might be interested in …

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε σήμερα και μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!