ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: +30 26610 38849

Δελτίο Τύπου για δωρεά σε Νοσοκομείο Κέρκυρας

Σπύρος Κλαδάς: «Το έργο του νοσηλευτικού προσωπικού και του συνόλου των υγειονομικών υπαλλήλων, του νοσοκομείου μας και των δομών δημόσιας υγείας του νομού μας, είναι αξιέπαινο».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νοσηλευτικού προσωπικού και μετά από αίτημα που διατύπωσε η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, η ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο Πρόεδρός της Σπύρος Κλαδάς, προχώρησαν στη δωρεά αθλητικών υποδημάτων για το σύνολο των υπαλλήλων της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή ήταν ο αντιπρόσωπος εταιρειών αθλητικών ειδών και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ηλίας Αρμόδωρος.

Στην εκδήλωση της παράδοσης του υλικού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, παρέστησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λ. Ρουμπάτης καθώς και στελέχη της νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συγκεκριμένη δωρεά και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το σύνολο του προσωπικού, προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χρήστες των υπηρεσιών του νοσοκομείου.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Αρμόδωρος, ανέφερε πως οι νοσηλευτές επιτελούν ένα κομβικό και πολύ σημαντικό ρόλο, στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας και στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης της εταιρείας του, ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στο αίτημα της ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και του Προέδρου της Σπύρου Κλαδά.

Τέλος ο Σπύρος Κλαδάς αφού ευχαρίστησε τον κ. Αρμόδωρο ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η σημερινή πρωτοβουλία της ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση στο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας, αλλά και του συνόλου των υπαλλήλων, που κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, να έχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών δημόσιας υγείας.

Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε αρωγοί στη διοίκηση του νοσοκομείου και στον Διοικητή κ. Ρουμπάτη, οπουδήποτε θεωρήσει τη συνδρομή μας χρήσιμη.

Είμαι βέβαιος ότι με κοινή προσπάθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, και σε συνεργασία με τη διοίκηση, είναι εφικτή η αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν σήμερα το ίδρυμα και η περαιτέρω βελτίωση τόσο των συνθηκών εργασίας του προσωπικού όσο και των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτό».

You might be interested in …

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε σήμερα και μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!